Over mij

Mijn naam is Kim van der Veen, sinds 2013 trotse eigenaar van Osteopathiepraktijk Kimaya in Margraten.

In 1999 heb ik mijn opleiding fysiotherapie afgerond, waarna ik op verschillende plaatsen werkervaring heb opgedaan als fysiotherapeute (particuliere praktijk, verpleeghuis en defensie). Hierdoor heb ik met veel verschillende mensen mogen werken; van kinderen tot ouderen en sporters.

Mensen kwamen telkens terug met dezelfde klachten. Ik werd nieuwsgierig wat daar de oorzaak van was. Om antwoorden te krijgen, ben ik osteopathie gaan studeren.


Diploma’s

In 2011 heb ik de opleiding osteopathie afgerond aan de International Academy of Osteopathie (IAO) in Gent (B). En in juni 2016 heb ik de 2-jarige opleiding ‘Osteopathische technieken bij kinderen’ aan het IAO in Gent voltooid.


Lidmaatschappen en registraties

Osteopathie Kimaya is aangesloten bij het kwaliteitsregister voor osteopaten, de Nederlandse Osteopathie Federatie (NOF). Deze organisatie is verantwoordelijk voor de regulering en de kwaliteit van erkende osteopaten en osteopathie praktijken in Nederland. Daarnaast staat Osteopathie Kimaya geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO).